2011.02.17 11:54:50
Újabb együttműködő partnerünk az M27 ABSOLVO

 

Az M27 ABSOLVO 2004 óta áll a hazai kis- és középvállalatok, nemzetközi nagyvállalatok, önkormányzatok, civil szervezetek rendelkezésére, legyen szó komplex finanszírozásról, külpiacra lépésről, projektek menedzseléséről vagy stratégiaalkotásról. A bécsi központú M27 csoport tagja, melynek több mint 100 tanácsadója Európa 27 országában segíti tanácsadási tevékenységgel a helyi szervezeteket projektjeik megvalósításában. Az M27 ABSOLVO mára több mint 500 lezárult vagy folyamatban lévő fejlesztést tudhat maga mögött.

Ügyfeleiknek támogatást nyújtanak többek között a hazai és nemzetközi támogatásokhoz szükséges pályázatok kidolgozásában, a vállalkozás- és projektfinanszírozásban, a külső források bevonásában, a különböző fejlesztések megtervezésében, a projektmenedzsment feladatok és a külpiacra lépés teljes körű lebonyolításában, valamint a közbeszerzés, exporttanácsadás és nemzetközi piackutatás területén egyaránt.

Legfontosabb értékeik a megbízhatóság, etikusság, gyors és pontos munkavégzés. Céljuk a szervezetek növekedésének, fejlődésének támogatása, pénzügyi források bevonásával a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

Bővebb információ: www.m27absolvo.hu

 

< Vissza